After Finishing

Three months ago we reported about the successful renovation of an old building according to the Minergy standart. The eight-year-old administration building of the vegetable cooperative of Ryokpho has received a new isolation and new windows. This winter the staff can feel the difference.

Let us take a concrete wall coated by Styrofoam and pavement.
Let us take a concrete wall coated by Styrofoam and pavement.
After the beautiful colour coating the windows will follow.
After the beautiful colour coating the windows will follow.
Still wet behind the ears – the completely renovated building.
Still wet behind the ears – the completely renovated building.

The building can serve as a model for different partners and help them introduce new building standards. We hope many more buildings be isolated this way. In the meantime local partners sent us some pictures taken from the buildings under construction.

Advertisements

Give us your feedback!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: